Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

Net de site helemaal aangepast! Het is nu veel gemakkelijker om de voorbeelden te beluisteren. Ga naar COMPOSITIES en oordeel zelf! Ik heb ook een paar filmpjes op Tik-Tok gezet. Zoek naar Liedjesmakerij.

Alize - 16-10-2020 - 16:10

Ook nu in de coronatijd zijn er kennelijk nog wel liedjes nodig! De laatste tijd leuke opdrachten gehad. Het blijkt ook leuk om via zoom een jubilerende collega toe te zingen. Dit is je kans!

Alize - 21-06-2020 - 20:27

Alize, die kan er wat van. Heel regelmatig maakt ze voor ons op het werk een waanzinnig lied.
Onlangs ging een collega van ons trouwen en wij wilde graag een duits lied, super fijn hoe ze daarin meedenkt! Allerlei liedjes kwamen er over de mail en uiteindelijk kwam ze met een top lied! Wij hoefden alleen maar dingen aan te leveren die we graag in het lied wilde hebben en Alize maakt er wat van!
We hebben het lied met ontzettend veel plezier gezongen, en het bruidspaar was verrast en hebben gelachen!
Alize, nogmaals heel erg bedankt!

Maaike - 23-01-2020 - 13:37

Leuke reactie Irma! Ik vond het leuk om ook dit keer weer een lied voor een van de collega's te schrijven. Ik voel me altijd weer vereerd als jullie opnieuw een beroep op mij doen. Ik doe het graag en eh... oefening baart kunst, door jullie aanvragen word ik er steeds beter in ;-)

Alize - 19-01-2020 - 14:11

Alize, wat heb je een prachtig en toepasselijk lied gemaakt ter gelegenheid van het pensioen van onze collega. Een 3,5 minuut durend lied op muziek van ABBA’s Mama mía. De aangeleverde bijzonderheden en gebeurtenissen waren allemaal verwerkt in de tekst; die je voor ons hebt ingezongen via de app. De jubilaris was zichtbaar ontroerd. Heel veel dank voor je fantastische bijdrage!

Irma Sicco Smit - 13-01-2020 - 21:04


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »